Виготовлення та продаж виробів з поліпропілену

Контактний телефон

тел. +38 (099) 000-97-95

тел. +38 (096) 555-55-06

Замовити дзвінок
Преимущества вентиляции из полимерных материалов для предприятий  - Фото 1
Прайс на продукцию компании.pdf
|||
Засоби для септиків та їх використання

Переваги вентиляції з полімерних матеріалів для підприємств

12.04.2019

Вентиляція з полімерних матеріалів на промисловому підприємстві розглядається інженерами як ефективне і економічно вигідне технологічне рішення.

Пластикові повітроводи, канали, витяжки в цехах і лабораторіях нафтогазової, хімічної, фармацевтичної, харчової промисловості стають тими конструктивними елементами вентиляційної системи, які:

  • не бояться помірних температурних коливань (полімерні матеріали не змінюють своїх характеристик при температурі -40 + 80 градусів Цельсія),

    мають термін служби до 50 років,

    відрізняються високою стійкістю до корозії, парам агресивних хімічних середовищ, високої вологості,

    весь термін служби зберігають естетичну привабливість, тому не потребують додаткових декорацій або прокладання всередині шахт,

    за рахунок малої ваги не потребують складної системи фіксації.

Важливою перевагою полімерної вентиляції перед конструкцією з металу є відсутність необхідності особливого догляду. Пластикові канали не потребують фарбування або обробці антикорозійними складами.

Пластиковая вентиляция

Особливості монтажу, як додатковий бонус

Вентиляційні схеми, в яких застосовуються пластикові повітроводи, з'єднувальні елементи, витяжки, дуже легко і швидко монтуються. Канали з поліпропілену або ПВХ спочатку виробляються:

  • різної довжини, типорозміру,

    з різним вхідним діаметром,

    фланцеве, розтрубним або комбінованим типом кріплення.

Це дає можливість легко проектувати вентиляційні системи будь-якої складності. А пластикові з'єднувальні елементи (перехідники, відводи, заглушки) дозволяють здійснювати монтаж вентиляції будь-якого типу (припливної, витяжної, комбінованої) без залучення додаткового обладнання в найкоротші терміни.

При необхідності заміни окремого фрагмента схеми ремонт виконується швидко і без будь-яких складнощів.

Висока ефективність пластикової вентиляції

Крім того що вентиляційні канали (прямокутні повітроводи) і труби (круглі повітроводи) відрізняються міцністю, довговічністю і стійкістю до хімічних випаровувань, вони набагато ефективніше в роботі, ніж конструкції з інших матеріалів. Це пояснюється абсолютно гладкою внутрішньою поверхнею: в рази підвищується пропускна здатність повітропроводів, знижується опір руху мас повітря.

Примітно, що пластик забезпечує хорошу звукоізоляцію, тому вентиляція з полівінілхлориду або поліпропілену працює набагато тихіше, ніж аналогічна за розмірами і формою конструкція з жерсті.

Комплексна послуга

Дуже зручно, при необхідності влаштування вентиляції на складі, овочесховище, в ремонтному цеху або на виробничих площах, скористатися комплексної послугою. В цьому випадку спеціалізована компанія, що надає подібний сервіс, візьме на себе:

  • проектування схеми вентиляції,

    підбір або навіть виробництво комплектуючих елементів,

    доставку комплекту виробів згідно проектної специфікації на місце установки,

    безпосередньо монтаж пластикової вентиляції,

    обслуговування встановленої системи.

При комплексному сервісі ціна пластикової вентиляції набагато менше, ніж при виконанні різних етапів проекту окремими виконавцями.